24 ruj 2023
Marko Ramljak: “Dobro znamo što navijači od nas očekuju ove sezone”
KK Zadar

Marko Ramljak: “Dobro znamo što navijači od nas očekuju ove sezone”

Gostovanjem u Sarajevu gdje su odradili dvije pripremne utakmice protiv Bosne košarkaši Zadra zaključili su odigravanje provjera uoči početka sezone.

Jedan dvoboj s Bosnom su dobili dok su u drugom remizirali. Zadar je tako pripremni period završio s četiri pobjede iz pet pripremnih ogleda.

Foto: Ivica Čavka / KK Split

– U Sarajevu nismo odigrali onako kako smo priželjkivali. Bosna je dobra ekipa, fizički na dobrom nivou, nismo odradili posao kako smo trebali i pred nama je još dosta toga za napraviti uoči početka sezone kako bi ju dočekali u što optimalnijem stanju – ističe kapetan KK Zadar, Marko Ramljak.

Zadrane ga očekuje nastup na ABA Superkupu koji će se u Podgorici odigrati od 18. do 20. rujna. Zadar, podsjetimo, u četvrtfinalnom ogledu igra protiv domaćina turnira, Budućnosti.

Foto: Dragana Stjepanović/ ABA liga j.t.d.

-Superkup, bit će to prava provjera, još ćemo se do tada bolje uigrati i vjerujem da ćemo biti pravi. Budućnost je uvijek odlična momčad, veselimo se tom dvoboju.

Sezona, očekivanja?

– Navijači očekuju da se sigurno prikažemo u svjetlu kao i lani i na nama je da to i pokušamo. Dobro treniramo, samo da nas ozljede zaobiđu i vjerujem da ćemo imati dosta razloga za slavlje u sezoni koja je ispred nas – zaključio je kapetan Ramljak.