21 lip 2024
ŠKOLA SKOKOVA U VODU Nauči skakati u klubu šampiona!
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
Skokovi u vodu

ŠKOLA SKOKOVA U VODU Nauči skakati u klubu šampiona!

Duga je i bogata tradicija zadarskih skokova u vodu. A jedan od njenih najuspješnijih izdanaka je Matej Nevešćanin, fantastični 16-godišnjak, koji je u posljednje dvije godine osvojio pet medalja s velikih natjecanja, uključujući i naslov europskog juniorskog prvaka te svjetskog viceprvaka.

Sve to Matej je ostvario kao član KSV Zadar 2011, koji ove godine upisuje nove članove u svoju školu skokova u vodu. Treninzi se održavaju na bazenu ŠC Višnjik ponedjeljkom, srijedom i petkom ujutro od 9 do 10 sati te poslijepodne od 18 do 19 sati pod stručnim vodstvom trenera Šime Perića i trenerice Julije Likačove.

Dobrodošla su sva djeca od 6 godina naviše!

Šime Perić i Matej Nevešćanin (Foto: Kurti)

Treninzi se sastoje od suhog dijela (razgibavanje, zagrijavanje, akrobatika…) te dijela koji se odvija na vodi, pri čemu djeca tijekom treninga kontinuirano poboljšavaju svoje motoričke sposobnosti.

Skokovi u vodu vrlo su atraktivan, dinamičan i zanimljiv sport, kroz kojega djeca uče i mnoge vještine koje će im kasnije biti korisne i izvan samoga bazena.

Tako će oni najmlađi naučiti osnovne elemente sporta, dok oni malo stariji imaju mogućnost nastupa na svim državnim prvenstvima te raznim turnirima u inozemstvu, gdje KSV Zadar 2011 redovito nastupa. A onda, tko zna, možda se uskoro pojavi i neki novi europski prvak…

Sve informacije mogu se dobiti na broj 095 9031 109.