24 ruj 2023
KK JAZINE Zovko i Krajina pojačali razvojnu momčad KK Zadar
Foto: Andrej Jančijev
Domaća košarka

KK JAZINE Zovko i Krajina pojačali razvojnu momčad KK Zadar

Nakon Srđana Brocića, Košarkaški klub Jazine, koji i u novu sezonu ulazi kao razvojna momčad KK Zadar, doveo je još dva pojačanja.

Prvi je potpisao Daniel Zovko, kako je predstavljen na službenom klupskom facebook profilu, “bivši junior Zadra i budući zadarski zet”, koji će momčad Roka Jurline pojačati na centarskoj poziciji. Zovko je u karijeri igrao i za Sonik Puntamiku, dok je prošle sezone bio član Kvarnera.

Nakon njega potpis na ugovor stavio je i Filip Krajina, također centar, visok 209 centimetara, koji je posljednju polusezonu bio član Osijeka, a prije toga igrao je za Alkar, Škrljevo i Dubravu u Hrvatskoj, CB La Roda i CB Alcobenda u Španjolskoj te za slovačku Žilinu.

– Preostaje nam angažirati još jedno bitno i dobro pojačanje s iskustvom igranja HT Premijer lige, čime će momčad biti kompletirana za nastup u Prvoj ligi – objavili su iz kluba uz dodatak:

– S današnjim danom i izvršenim uplatama, Klub je podmirio sve svoje obveze iz prošle sezone u Prvoj ligi pa u novu ulazi bez ikakvog dugovanja.