24 ruj 2023
DANIJEL JUSUP: “Dok sam ja trener, ovo je zadnji put da se igra u Jazinama”
Foto: Zvonko KUCELIN/KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Dok sam ja trener, ovo je zadnji put da se igra u Jazinama”

Nažalost, nakon sinoćnje finalne utakmice Memorijalnog turnira Tomislav Knežević između Zadra i Šibenke, koju su Zadrani nakon produžetka dobili rezultatom 93:85, košarka nije bila u prvom planu.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Uvijek je dobro dobiti, ali ovi uvjeti nisu za igranje. Dok sam ja trener ovo je zadnji put da se igra u Jazinama, da pored onakve dvorane igramo ovdje i dovodimo u pitanje zdravlje igrača. Ovo je opasno da se netko ne ozlijedi i to nema nikakvog smisla. Frustriran sam jer sam cijelu utakmicu gledao hoće li se netko ozlijediti a ne kako igramo. Dečki su bili sjajni, Šibenik i Zadar, utakmica je bila odlična, ali uvjeti nisu bili takvi da bi igrači bili sigurni.

Damir Milačić, trener Šibenke: “Najbitnije da se nitko nije ozlijedio. Odigrali smo dobro i jedni i drugi, Zadar je iskoristio naše mane, ali zadovoljan sam kako izgledamo, treba nam još nešto rada da uspijemo do kraja iznijeti ovakvu utakmicu. Na +14 smo imali dobra rješenja u napadu, Zadar je bio u lošem nizu, nakon toga je kvaliteta presudila, svaka utakmica protiv ovakve momčadi je dobra priprema za moju momčad.”