03 lis 2023
VEČERAS NA VIŠNJIKU Veliko finale 7. Memorijalno-humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”
Foto: Humanitarna udruga "Antonio Jurjević"
Futsal

VEČERAS NA VIŠNJIKU Veliko finale 7. Memorijalno-humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”

Večeras od 21 sat na malonogometnom igralištu ŠC Višnjik na rasporedu je veliko finale 7. Memorijalno-humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”. Jedno je sigurno, na zid pobjednika upisat će se novo ime, bilo ono Sv. Ante Popovići ili SC Torba Debeljak. Prije toga u borbi za treće mjesto od 19:15 igrat će MNK Stanovi i MNK Sinjoretovo.

Polufinala

MNK Sveti Ante Popovići – MNK Stanovi 4:0

Prava šahovska partija odigravala se prvo poluvrijeme, gdje su jedni i drugi ispitivali protivničke obrane. U drugom poluvremenu Stanovi se neshvatljivo gase, a Sv. Ante to koristi i dolazi do plasmana u finale.

MNK Sinjoretovo – SC Torba Debeljak 2:8

Rapsodija SC Torbe. Sinjoretovo nije imalo ideje kako zaustaviti napade Torbe, koja dolazi do visoke pobjede i zasluženog plasmana u finale.

Veterani

MNK Sveti Ante Oktogon – HNK Velebit Benkovac 1:1 (4:2 P)

Poveo je Velebit sredinom prvog poluvremena, ali Sveci se ne predaju te nekoliko minuta prije kraja izjednačuju rezultat i odvode susret na raspucavanje. Cvitanović brani prvi udarac, što se na kraju pokazalo kao dovoljno za prolaz u finale.

Mamma Mia – Feri Riba Nekretnine 2:3

Drugi finalist veteranskog turnira je ekipa Feri Riba Nekretnine. Dvaput je Mamma Mia uspijevala poništiti prednost Ferija, ali za treći put nije bilo snage i sportske sreće te Feri dolazi do plasmana u finale.

Dječji turnir

HNK Zadar – NK Abeceda ZDC 5:0

HNK Zadar se od samog početka postavio kao favorit, što je na kraju i opravdao visokom pobjedom od 5:0 i osvojio ovogodišnji dječji turnir. Najbolji vratar turnira je Emanuel Jurjević, dok je titulu najboljeg strijelca i igrača zasluženo osvojio Mihovil Žilić.

HNK Velebit Benkovac – NK Arbanasi 0:1

Jedan pogodak Maura Kvartuća bio je dovoljan da Arbanase dovede do pobjede i brončane medalje.