03 lis 2023
KK JAZINE: “Hvala čelnim ljudima grada”
Foto: Šime Zelić
Domaća košarka

KK JAZINE: “Hvala čelnim ljudima grada”

Košarkaški klub Jazine Arbanasi o nastavku suradnje s Košarkaškim klubom Zadar oglasio se putem svoje facebook stranice, na kojoj je prošli mjesec objavio i kraj suradnje. Njihovu novu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nastavljamo dosadašnju trogodišnju vrlo uspješnu suradnju sa našim Zadrom i u naredne dvije godine. Nakon usuglašavanja i dogovora oko svih stavki ugovora potpisan je novi ugovor.

Zahvaljujemo čelnim ljudima grada kao vlasnika našeg KK Zadra gosp. Babiću, Ćurkoviću, Mijoloviću, na čelu sa gradonačelnikom dr. Dukićem te čitavom NO KK Zadar na ukazanom novom povjerenju prema našem klubu, ali i razumijevanju zahtjevnosti natjecanja u Prvoj muškoj (seniorskoj) ligi, a bez kojih ova odlična stvar za našu zadarsku, ali i hrvatsku košarku ne bi bila moguća.

Juniori pa i kadeti, kao i mladi seniori našeg Zadra tako će i dalje imati prigodu igrati puno jače natjecanje sa puno većim brojem utakmica, nego što je to objektivno slaba i nezanimljiva npr. Druga liga”, stoji u priopćenju KK Jazine Arbanasi.