03 lis 2023
KOP SOLINE U Solinama održan turnir u odbojci na pijesku
Foto: KOP Soline
Odbojka

KOP SOLINE U Solinama održan turnir u odbojci na pijesku

Klub odbojke na pijesku Soline organizirao je na plaži Soline dvodnevni turnir, na kojem je nastupilo 100-tinjak igrača i igračica.

Održani su tako 59. međunarodni turnir odbojke na pijesku za rekreativce u konkurenciji parova (dva muškarca u dvije žene) te 60. turnir u konkurenciji muškaraca (tri igrača, uz mogućnost nastupa žena). U konkurenciji parova nastupilo je 40-ak igrača, a prvo mjesto osvojio je Dupin, koji je u neizvjesnom finalu preokrenuo rezultat i na kraju svladao Kolovare.

Rezultati, finale: Dupin – Kolovare 25:23; za treće mjesto: Čupavci – La Vien 25:11. Sastavi, Dupin: Jure Milačić, Samir Suhonjić, Nadja Suhonjić, Dijana Suhonjić. Kolovare: Gabrijel Surić, Moreno Dražić, Lucija Rovis, Katarina Bobić. Čupavci: Denis Šarić, Domagoj Švigir, Ivona Brkić, Paula Jelavić. La Vien: Nikolić Kristijan, Nikolić Mirjana, Derek Antonija, Derek Luka.

Kad riječ o muškarcima nastupilo je 50-ak igrača, a nakon izlučnih borbi ostale su tri ekipe, koje su igrale »svatko sa svakim. Pobijedila je zagrebačka kombinacija Rakov Potok, drugi je bio DVD iz Vodica a treći Poljski tim.

Rezultati: DVD – Rakov potok 15:21, Poljski tim – DVD 12:21, Rakov potok – Poljski tim 21:11. Sastavi, Rakov potok: Bruno Slavica, Lucija Bobić, Tino Rinkovec. DVD: Denis Tadić, Domagoj Švigir, Vito Blagec. Poljski tim: Marek Kowalczyk, Damian Jedrusik, Bartogz Kowalczyk.

– Ovakva natjecanja su uvijek pun pogodak, kako za igrače, tako i za gledatelje – rekao je Zvonimir Petrović, voditelj turnira.