03 lis 2023
ŠIME GRŽAN: “Odlično smo otvorili sezonu, a novi stadion je vrhunski”
Foto: NK Osijek
Domaći nogomet

ŠIME GRŽAN: “Odlično smo otvorili sezonu, a novi stadion je vrhunski”

Šime Gržan odlično je započeo svoju treću sezonu u dresu Nogometnog kluba Osijek. Zadarski nogometaš prvo je odigrao 90 minuta u velikoj pobjedi na otvaranju prvenstva protiv Slaven Belupa 6:1, a zatim asistirao za pobjednički pogodak Ramona Miereza u prvoj utakmici pretkola Konferencijske lige protiv mađarskog ZTE-a (1:0).

– Odlično smo otvorili sezonu s dvije pobjede i to obje na svom novom stadionu i to nas posebno veseli. Protiv Belupa smo bili odlični, protiv ZTE-a smo bili bolji cijelu utakmicu iako lopta nije htjela u gol. Da smo možda postigli ranije pogdak bilo bi lakše, međutim, dobro je. Znamo da nas u Mađarskoj čeka jako zahtjevan dvoboj ali bit ćemo spremni, želimo što duže igrati u Europi – rekao je Gržan za Radio Zadar.

Zadovoljan je Šime i svojim igrama na otvaranju sezone.

– Jesam, ali momčad je uvijek na prvom mjestu. Odlično sam odradio pripreme, super se osjećam. Samo neka me zdravlje posluži i da igram što više. Sve drugo je na meni, jako sam motiviran i veselim se onome što nas očekuje.

Oba susreta odigrana su na novom fantastičnom osječkom stadionu, Opus Areni. Kakav je osjećaj?

– Osjećaj je predivan, stadion je vrhunski, atmosfera isto, nadam se da ćemo svojim igrama osigurati da uvijek bude velik broj navijača koji nas nose i velika su nam podrška – zaključio je Gržan.