03 lis 2023
IZ ZADRA U NAŠICE Loris Hromin: “Hvala svima na podršci, vrijeme je za novi iskorak”
Rukomet

IZ ZADRA U NAŠICE Loris Hromin: “Hvala svima na podršci, vrijeme je za novi iskorak”

Nakon odlaska Nike Martinovića redove Rukometnog kluba zadar 1954 napustio je i Loris Hromin. Od slejdeće sezone Hromin je igrati za Nexe iz Našica.

– Plan je ove godine igrati za drugi sastav Nexea, dakle igrati Prvu ligu, odnosno istu razinu natjecanja kao i u Zadru, samo je, ipak, malo jača konkurencija na sjeveru, nego na jugu. Naravno osim u drugoj igrat ću i za kadetsku momčad, a možda dobiti i priliku zaigrati za najjači sastav u Premijer ligi. Nisam čak ni trebao odmah od ove sezone krenuti u Našicama, ali se tako nekako sve posložilo.  

Nije propustio Hromin zahvaliti i onima koji su mu puno pomogli.

– Hvala trenerima Ninu Jeraku i Edinu Bašiću isto kao i Matiji Merharu. Jako sam im zahvalan isto kao i Josipu Šimičeviću. Također, hvala mojoj ekipi, svima ostalima u Klubu i Upravi te svojim roditeljima. Podrška od svih njih mi jako znači, sada je vrijeme za novi iskorak.

Loris je dio generacije koja je dvije godine za redom prvak Dalmacije te ima osvojenu brončanu medalju sa Prvenstva Hrvatske. Sa reprezentacijom Hrvatske ima osvojenu zlatnu medalju sa Mediteranskih igara u Tunisu.