20 svi 2024
MNK STANOVI U tijeku su prijave za 1. Memorijalni malonogometni turnir “Eduard Edi  Perinčić”
Futsal

MNK STANOVI U tijeku su prijave za 1. Memorijalni malonogometni turnir “Eduard Edi Perinčić”

U tijeku su pripreme za 1. Memorijalni malonogometni turnir „Eduard Edi Perinčić” koji će početi 17. srpnja. Počele su prijave koje će trajati do 13. srpnja, dan kasnije slijedi izvlačenje parova.

Organizator turnira je MNK Stanovi. Za najbolje su osigurane i nagrade, 1. mjesto donosi 3000 eura, 2. mjesto 1500 eura, 3. mjesto 500 eura a četvrto gratis sudjelovanje dogodine na drugom izdanju turnira.

Kotizacija po ekipi iznosi 80 eura a igrat će se po futsal pravilima 4+1. Sve informacije vezane uz prijave na brojeve Šime 099/337/2423 i Filip 097/675/241.

– Mi iz MNK Stanovi odlučili smo organizirati malonogometni turnir u čast na svog pokojnog sportskog djelatnika Edija Perinčića. Edi je bio jedan od najboljih nogometaša mnogih klubova u Zadru, a nakon završene igračke karijere svoje aktivnosti u nogometu usredotočio je na rad u Savezu u ulozi povjerenika i delegata na nogometnim i malonogometnim utakmicama. Bio je i predsjednik malonogometnog saveza. Sve dužnosti je s uspjehom obnašao gotovo 50 godina – ističe uime organizatora, Šime Maruna.

Turnir će se održati na školskom igralištu na Stanovima, počinje kao što so rekli 17. srpnja a završava 5. kolovoza.