24 ruj 2023
Hrvački klub Zadar domaćin XI. Međunarodnog turnira “Zadar Open”
Borilački

Hrvački klub Zadar domaćin XI. Međunarodnog turnira “Zadar Open”

XI. Međunarodni turnir u hrvanju slobodnim i grčko rimskim načinom za djevojčice dječake, kadetkinje i kadete ZADAR OPEN 2023.

U subotu 1. srpnja u organizaciji Hrvačkog kluba Zadar na Forumu će biti održan XI. Međunarodni turnir u hrvanju slobodnim i grčko-rimskim načinom za djevojčice, dječake, kadetkinje i kadete ZADAR OPEN 2023.

Kao i svake godine turnir će biti održan u dva dijela:

Prvi dio turnira počinje u 10 sati u OŠ Zadarski otoci prilikom kojega će se moći vidjeti olimpijsko hrvanje u izvedbi 166 natjecateljica i natjecatelja (24 djevojčice i 144 dječaka) koji dolaze iz 18 hrvačkih klubova: HK Šibenik, HK Split, HK Gospić, HK Hrvatski Dragovoljac, HK Trešnjevka, HK Sesvete, HK Podravka, HK Gladijator Maro Perak, HK Vindija, HK Sisak, HK Lika, HK Ludbreg, HK Petrinja,. Iz Švedske dolaze Goteborgs Atletklubb, iz Njemačke KFC Leipzig, iz Bosne i Hercegovine, HK Bosna, a iz Austrije Ringsport Viva Neufeld i naravno HK Zadar.

Drugi dio natjecanja već tradicionalno planira se održati na Poljani Ivana Pavla II (gradski Forum) prilikom kojega osim hrvačkog programa uz vizualne i zvučne efekte bit će i nastup ženske klape Karmel iz Turnja.

Početak finalnog dijela natjecanja planiran je za 20:30 sati. (U slučaju lošeg vremena organizacija se premješta u dvoranu OŠ Zadarski otoci).

Hrvački klub Zadar na ovom natjecanju predstavljati će 35 natjecatelja.