24 ruj 2023
ARIJAN LAKIĆ: “Hvala svim ljudima koji su nas pratili tijekom cijele sezone, bez njih ovo ne bismo uspjeli”
Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik
KK Zadar

ARIJAN LAKIĆ: “Hvala svim ljudima koji su nas pratili tijekom cijele sezone, bez njih ovo ne bismo uspjeli”

Osjećaj je nevjerojatan, puna dvorana, navijanje… Fenomenalno! Nadam se da smo uzvratili našim navijačima s uvjerljivom pobjedom i osvojenim naslovom – rekao je Dario Drežnjak, koji je dugo nakon utakmice ostao dijeliti autograme i fotografirati se s navijačima.

– Kada navijači naprave ovakvo nešto za vas, to je najmanje što možemo napraviti za njih.

Dario Drežnjak i Sani Čampara (Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik)

Drežnjak je bio i najefikasniji igrač treće finalne utakmice.

– Na kraju se meni otvorilo, ali svi su odigrali fenomenalno, od obrane, energije do napada. Čestitke svima na čelu s našim trenerom – zaključio je još jedan igrač iza kojega je “sezona života”.

Odličnu sezonu tituom je okrunio i Arijan Lakić.

– Kada se sjetimo što smo sve prošli tamo od 1. kolovoza prošle godine, kada smo krenuli, to nam je dalo dodatnu motivaciju. Svaki trening išli smo maksimalno, a u svaku utakmicu smo ulazili da se borimo maksimalno 40 pa ako treba i više minuta i taj mentalitet nas je vodio. Kada se sezona privede kraju na ovakav način, s naslovom prvaka pred punom dvoranom, onda znamo da se sav taj rad itekako isplatio.

Nisu Lakića iznenadili zadarski navijači, ali su ga svakako oduševili.

– Očekivao sam velik broj navijača, jer znam da ovaj grad voli svoj klub i poštuje igrače koji se bore na terenu. To se vidjelo i na finalu, ali i tijekom cijele sezone. Posebno se želim zahvaliti svim ljudima koji su nas pratili od početka, na svakoj utakmici, jer bez njih sigurno ne bismo imali ovakvu sezonu i u konačnici osvojili naslov prvaka – zaključio je Lakić.