28 stu 2023
ZADARSKA EUFORIJA NA TRIBINAMA GRIPA Zapjevali i komentatori Radio Zadra
KK Zadar

ZADARSKA EUFORIJA NA TRIBINAMA GRIPA Zapjevali i komentatori Radio Zadra

Tko je bio na Gripama na prvim dvjema utakmicama finala doigravanja prvenstva Hrvatske vjerujemo da je uživao, ne samo u odličnoj i uzbudljivoj košarci, nego i u fantastičnoj atmosferi.

A nju su, uz dužno poštovanje sportskim prijateljima iz Splita, ipak najviše zapalili zadarski navijači, koji su oba puta napunili sektor iza koša i pjevali tako strasno i glasno da su se i mnogi koji su utakmicu gledali pred malim ekranima morali ustati i zapjevati.

Kako je to izgledalo možete pogledati i u nekoliko vatrenih videa na našem facebook profilu, kojega od danas prati preko 8000 ljudi.

A od emocija nisu mogli pobjeći ni komentatori Radio Zadra Željko Kapelari i Umberto Piasevoli koji su, kako to često rade u svojim prijenosima, slušateljima priredili poseban spektakl. Poslušajte ga u nastavku:

Jedina opaska kolegama jest da navijački refren glasi “osvojit prvenstvo” umjesto “poljubi me nježno”, ali u ovakvoj euforiji kakva trenutno vlada u Gradu košarke sve se oprašta. A ni poljupci nikada nisu na odmet…

Ulaznica za nedjeljnu treću utakmicu finala u Dvorani Krešimira Ćosića sve je manje, a evo kako možete osigurati svoju.