03 lis 2023
STOLAR Davor Karlović: “Za mene su svi sudionici lige pobjednici”
Foto: Mia Čop
Stolni tenis

STOLAR Davor Karlović: “Za mene su svi sudionici lige pobjednici”

Završilo je drugo izdanje stolnoteniske lige amatera i rekreativaca Stolar u organizaciji STK Donat. Prvo mjesto osvojila je Samo zabava koja je u finalu nadigrala I… to je to 3/0. Do trećeg mjesta stigla je Bekend dijagonala porazivši Cataleyu 3/2.

Voditelj lige – Davor Karlović (foto: Mia Čop)

– Još jedna sezona je iza nas, ponosan sam na sve natjecatelje, na njihovo ponašanje, na igru. Punog srca odradili smo i ovu sezonu. Čestitam svim ekipama koje su se natjecale u ovih sedam mjeseci –ističe voditelj lige, Davor Karlović.

– Velike čestitke idu pobjednicima iz ekipe Samo zabava. Ante Buterin i Luka Lisica su stvarno bili dominantni te su zasluženo osvojili prvo mjesto. Za mene su sve ekipe pobjednici, mislim da je ova liga pun pogodak za popularizaciju stolnog tenisa u Zadru, za STK Donat, idemo dalje još jače i veselim se tome.

Foto (Mia Čop)

– Ove godine bile su 23 ekipe, lani 14, Stolar raste, ljudi su prezadovoljni i to je ono što je meni znak da radimo dobar posao.

– Iako je ovo liga amatera i rekrativaca već sada imamo igrače koji će dogodine igrati 3. Ligu, napredak je vidljiv itekako jer je riječ u ljudima koji nikada prije nisu trenirali stolni tenis.

– Pohvalio bih i naše cure Helenu, Petru i Miu, želja je da pokrenemo i ženski Stolar, zahvalio bi se našim bodulima iz ekipe Čoko roko koji su bili s nama svakog utorka i četvrtka. To su stvari koje se jako cijene i ja im i ovim putem jako zahvaljujem isto kao i Vama koji ste sve ovo popratili. Kratak odmor pa idemo u nove pobjede, zaključio je Davor Karlović.