24 ruj 2023
DANIJEL JUSUP: “Čestitam igračima, idemo dalje, sve će utakmice biti ovakve”
Foto: Screenshot Sportska televizija
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Čestitam igračima, idemo dalje, sve će utakmice biti ovakve”

Odman nakon prve finalne utakmice doigravanja za prvaka Hrvatske, u kojoj je Zadar slavio na gostovanju kod Splita rezultatom 76:85, Danijel Jusup, trener Zadra dao je izjavu za Sportsku televiziju.

– Mislim da smo odigrali dobro u obrani, uz dobar pritisak na “pick and rollu”. Na kraju smo pogodili nekoliko šuteva iz unutarnje igre i to nam se vratilo. A kada tako pogodite nekoliko šuteva, digne se i razlika. Čestitam igračima na pobjedi. Sada se moramo malo odmoriti i pripremiti se, jer već u četvrtak je druga utakmica – rekao je Jusup pa dodao.

– Sve će utakmice biti ovakve. Ovo su dvije izjednačene momčadi, koje ove sezone igraju zaista dobro i nijanse će odlučivati. Treba biti spreman da će tako biti i u sljedećoj.

Prije utakmice trener Zadra dobio je priznanje za najboljeg trenera po izboru svojih kolega u HT Premijer ligi, a po odlasku s terena sa tribine sa zadarskim navijačima zaorilo se gromoglasno: Jupe, Jupe!

Srđan Subotić (Foto: Screenshot Sportska televizija)

Srđan Subotić, trener Splita, korektno je pred kamerama Sportske televizije čestitao Zadru na pobjedi.

– Dosta smo se mučili u napadu. Nismo pogodili neke otvorene šuteve i to je na kraju bilo presudno. Čestitke Zadru. Pogledat ćemo ovu utakmicu i vidjeti gdje ih možemo bolje napadati i pokušati pripremiti neke stvari da u nastavku serije bolje iskoristimo rupe koje Zadar ima u obrani – rekao je Subotić pa pohvalio sjajan ambijent na Gripama.

– Atmosfera je bila odlična s obe strane. Siguran sam da će tako biti i u četvrtak, kao i u Zadru. To je pravo finale. Tek je 1-0, okrećemo se pripremi za sljedeću utakmicu.