29 ožu 2024
MVP JUNIORSKE ZAVRŠNICE Roko Lukić: “Želja je zaigrati za seniore najdražeg kluba”
Foto: KSZŽ
KK Zadar

MVP JUNIORSKE ZAVRŠNICE Roko Lukić: “Želja je zaigrati za seniore najdražeg kluba”

Juniori KK Zadar na suveren način osvojili su prvenstvo Hrvatske. Na završnici održanoj u Šibeniku u polufinalu su rezultatom 90:75 nadigrali Cedevitu Junior, dok su u finalu bili bolji od Cibone 84:59.

Izvrstan je u obje utakmice bio Roko Lukić, protiv Cedevite je postigao 24, a protiv Cibone 20 koševa te je zasluženo proglašen i MVP-jem završnice.

– Veseli me nagrada za MVP-a, ali mi puno više znači što smo prvenstvo osvojili u ovom sastavu, jer smo dobra ekipa i van terena. Većina nas ostaje u juniorima i iduću sezonu i ne sumnjam da ćemo ostvariti još dosta pobjeda u vremenu koje je ispred nas – ističe Lukić.

Bilo je lijepo biti u Šibeniku. Dominacija Zadrana u obje utakmice, ali tijekom i cijele sezone.

– Slažem se, stvarno smo tijekom cijele sezone davali sve od sebe, po meni se ovaj rezultat od nas i očekivao. Zahvalio bih se svima koji su nas pratili i bodrili kroz ova dva dana, ali i cijelu sezonu, jako puno nam znači ta podrška.

Pogled prema naprijed

– Zna se što je želja svakog djeteta u Zadru koji trenira košarku. U budućnosti svi priželjkujemo participirati u seniorskom sastavu svog najdražeg kluba. Nadam se da će do toga i doći – zaključio je Roko Lukić.