09 lip 2023
DANIJEL JUSUP: “Čestitam igračima, idemo dalje u borbu”
Foto: Marin Sušić
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Čestitam igračima, idemo dalje u borbu”

Izjave aktera nakon druge utakmice polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske Cibona – Zadar 70:85.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Odigrali smo odlično, koncentrirano i defanzivno na šutu, u obrambenom skoku, a onda dođe i sigurnost šuta. Treba uzeti u obzir da Kapusta ima problem, puno im znači. Čestitam igračima, zahvaljujem publici što nas je došla pozdraviti. Jedan dan ćemo se odmoriti i nema druge nego dalje u borbu.”

Arijan Lakić, igrač Zadra: “U početku je bilo dosta gusto, dok nismo počeli igrati našu igru, skakati, graditi. Kasnije smo igrali s puno više kontrole i u drugom poluvremenu održavali razliku. Čestitam momcima, trudili smo se, duga je sezona, nije još kraj.”

Josip Sesar, trener Cibone: “Čestitam Zadru na prolasku u finale, a svojim momcima na svemu što su izdržali ove sezone, ne daj Bože više nikome ovako. U ovoj polufinalnoj seriji igrali smo bez četiri igrača s početka sezone, krenuli smo u pripreme 28. 8., Zadar 1. 7. i to sve ima utjecaja na ovu seriju. Nažalost, mi nismo bili dobri, Borna je bio pod temperaturom, Smajlagić pod tabletama. Ne želim umanjiti zasluženu pobjedu Zadra, dominirali su u radničkom dijelu košarke i to je činjenica. Cibona je šuterski lakša momčad, ali nismo mogli nadoknaditi energiju, prevagnula je na drugu stranu. I Zadru i Splitu želim dobru finalnu seriju pa tko pobijedi.”

Krešimir Radovčić, igrač Cibone: “Čestitam igračima Zadra na ulasku u finale. Da ste vidjeli naš trening posljednjih dana kada nas je bilo četvero-petero na treningu… postotci govore sve. Krpali smo se, nismo uspjeli parirati na fizičkom dijelu, nadskakali su nas i pobjeda je otišla na Zadrovu stranu.”