09 lip 2023
PRESS Jusup zadovoljan reakcijom igrača, Anzulović će dalje navijati za Zadar
Foto Zvonko KUCELIN / KK Zadar
KK Zadar

PRESS Jusup zadovoljan reakcijom igrača, Anzulović će dalje navijati za Zadar

Izjave aktera nakon treće utakmice četvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske Zadar – Dinamo 90:65.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Primijetio sam da posljednje dvije-tri utakmice nemamo agresivnost koju očekujem da imamo, čak i prvu koju smo dobili nisam bio zadovoljan. Dečki su pogledali snimku utakmice koju smo izgubili, rekli su da nisu mislili da tako izgledaju. Kad ima energije dolazi obrana, agresivnost. Dobro smo igrali obranu i tada se može vidjeti razlika u kvaliteti. Dinamo malo pušta, ako se promaši, uđe se u nervozu, ali sigurnost u napadu dobili smo defanzivnom kvalitetom. Mislim da je publika bila fantastična.”

Arijan Lakić, igrač Zadra: “Ušli smo jako od početka, dogovorili smo se da uđemo agresivno, to nam je falilo u Zagrebu. Malo po malo rezultat je išao na našu stranu, ušli smo u ritam i igrali agresivno koliko smo mogli. Bilo je grešaka, ali čestitam momcima, željeli smo pobjedu i zasluženo idemo dalje.”

Vladimir Anzulović, trener Dinama: “Zadar je zaslužio proći dalje. Bila je dobra, intenzivna, emocionalna serija, na kraju zasluženo bolji protivnik ide dalje. Čestitam mojim dečkima, završili smo sezonu kako smo htjeli, možda bi bilo pretjerano da razmišljamo o izbacivanju Zadra, ali sama pozicija da smo došli razmišljati o tome je velika stvar. Bila je lijepa atmosfera, naši i Zadrovi navijači, ovo nam može biti poticaj da krenemo jače u novu sezonu. Kao trener koji je lani bio ovdje želim Zadru svu sreću u daljnjem tijeku prvenstva i sigurno je da ću navijati za njega.”

Ivan Vučić, igrač Dinama: “Čestitke Zadru na pobjedu. Moramo biti zadovoljni sa sezonom. Nismo zadovoljni porazom, no moramo se ugledati na momčadi kao Zadar i težiti na takvoj igri. Hvala trenerima koji su bili uz nas, suigračima, vjerujem da sljedeće sezone možemo biti bolji.”