04 lip 2023
MAJSTORICA S DINAMOM U KREŠINOM DOMU D. Jusup: “Pozivam navijače da dođu i pomognu nam”
Foto KK Zadar/Zvonko KUCELIN
KK Zadar

MAJSTORICA S DINAMOM U KREŠINOM DOMU D. Jusup: “Pozivam navijače da dođu i pomognu nam”

Danas je na rasporedu treća odlučujuća utakmica četvrtfinala košarkaškog doigravanja HT Premijer lige za prvaka između Zadra i zagrebačkog Dinama. 

U seriji koja se igra na dvije pobjede, svaka momčad je slavila na svom terenu te će današnji dvoboj u Krešinom domu s početkom u 20 sati dati odgovor koji će se od ova dva sastava u polufinalu sastati s Cibonom.

Zadarski trener Danijel Jusup ponovno ističe kako je Dinamo ozbiljan protivnik, ali vjeruje da će biti lakše nego u Zagrebu, bude li prave podrške publike.

– U ove dvije utakmice, a naročito u Zagrebu, Dinamo se pokazao kao izuzetno čvrsta, dobra momčad koja mudro napada, koja zna iskoristiti slabosti protivnika i uz domaći teren koji su imali nije ih lako pobijediti. Oni sigurno dolaze s ambicijom, samopouzdanjem, željom da naprave odličan rezultat, a na nama da ispoštujemo što se dogovorimo, angažmanom pokušamo doći do povoljnog rezultata. Zamolio bih publiku da nam dođe, pomogne. Ulazimo u završnicu sezone, u takvim utakmicama ta podrška je dodatni impuls igračima da daju još više i da pokušamo još jednom doći do rezultata koji svi očekujemo, kaže Danijel Jusup.

Početak utakmice je u 20 sati.