04 lip 2023
STOLAR Počinje borba za najbolju amatersku ekipu u Županiji
Foto: Saša Čuka
Stolni tenis

STOLAR Počinje borba za najbolju amatersku ekipu u Županiji

U Stolaru, stolnoteniskoj ligi amatera i rekreativaca koja se igra u dvorani Bagata sve je spremo za početak doigravanja za prvaka koje starta danas.

Nakon osnovnog djela natjecanja, točnije razigravanja od 1 do 12 mjesta na prvom mjestu bila je Samo zabava 11/0. Drugo mjesto zauzeli su Šabanatori 10/2, treća je Cataleya Sport Line 8/3, četvrta Bekend dijagonala 7/4. Peto mjesto pripalo je Banani s učinkom 5/6, istim kao i šesti NEC 5/6 i sedmi I… to je to 5/6. Osmo Sidro je na omjeru 4/7 kao i deveti Jurjevići 4/7. Deseta Relja ima 3/8, jedanaesti Tigrovi 2/9 i dvanaesti Nesvrstani 1/1.

Spomenutim ekipama priključile su se još četiri najbolje ekipe iz razigravanja od 12 do 21 mjesta koje idu u borbu za naslov. To su Vakanza, Čoko roko, Shuttle bus i ZICo.

Parovi osmine finala su tako: Samo zabava – Shuttle bus, Sidro – Jurjevići, Banana – Nesvrstani, Čoko roko – Bekend dijagonala, Cataleya – Vakanza, NEC – Tigrovi, Relja – I… to je to te ZICO – Šabanatori.

Danas igraju od 19 sati Samo zabava – Shuttle bus, Sidro – Jurjevići, Banana – Nesvrstani te Bekend dijagonala – Čoko roko.

Četvrtak od 19 sati donosi dvoboje Cataleya – Vakanza, NEC – Tigrovi, Relja – I… to je to i Šabanatori – ZICO.