09 lip 2023
1. ŽMNL  Čurjurić i Radaj za naslov prvaka MNK Varoš ZDC
Futsal

1. ŽMNL Čurjurić i Radaj za naslov prvaka MNK Varoš ZDC

Igrači MNK Varoš Zara Dental Centra novi su prvaci 1. ŽMNL. Do naslova najboljeg u Županiji stigli su nakon dvije briljantne utakmice finala protiv debitanta u ovom natjecanju MNK Sinjoretovo.

Luka Jurlina

Nošeni svojim navijačima igrači Sinjoretova slavili su u prvom dvoboju rezultatom 3:1 i stigli su nadomak osvajanja naslova. Ipak, iskustvo koje imaju igrači Varoši osjetilo se u drugom srazu ovih dvaju suparnika. Nakon četrdeset odigranih minuta bilo je 2:0 za MNK Varoš. Oba pogotka postigao je Ivan Čurjurić.

MNK Sinjoretovo

Prvaka je odlučio rulet šesteraca u kojem su smireniji bili igrači Marka Vukića. Izvrstan je na vratima bio Radaj koji je obranio udarce Blaža i Davida Katuše dok je točku na „i” stavio a tko drugi već opet Čurjurić za veliko slavlje i pobjedu 4:1.

Čestitke igračima Varoši na osvojenom naslovu dok veliki naklon ide i dečkima Marka Katalinića sa Sinjoretova i njihovim navijačima. Pravo su osvježenje lige, tijekom cijele sezone igrali su fanatično, hrabro i ovog puta ostali su zamalo kratki. Ne sumnjamo da će im ovo biti samo dodatna motivacija za nove izazove.