04 lip 2023
VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Ako uspijemo pobijediti Zadar, njima će sezona biti neuspješna”
Foto: Luka Batelić / KK Dinamo Zagreb
KK Zadar

VLADIMIR ANZULOVIĆ: “Ako uspijemo pobijediti Zadar, njima će sezona biti neuspješna”

Nakon jučerašnje druge utakmice četvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske, u kojoj je Dinamo u Zagrebu tricom Hrvoja Garafolića dvije sekunde prije kraja pobijedio Zadar rezultatom 77:76, na službenim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza, kao i obaju klubova objavljene su samo izjave igrača i trenera Dinama. Razlog izostanka izjava iz zadarskog tabora nije poznat.

Vladimir Anzulović, trener Dinama: “Čestitke dečkima, ovo je njihova pobjeda, stvarno su se borili. Uspjeli smo ispraviti neke greške iz prve utakmice. Idemo u Zadar rasterećeni, pritisak je na Zadru, oni će morati razmisliti . Ako uspijemo odvesti utakmicu u egal i pobijediti ih njima će sezona biti neuspješna, jer su ispali i u polufinalu Kupa, ali Zadar je ipak favorit u toj utakmici.”

Hrvoje Garafolić, igrač Dinama: “Hvala treneru i ekipi koja ima povjerenja u mene. Odigrali smo fenomenalnu utakmice, znali smo ako budemo parirali energetski da možemo biti u utakmici do kraja. Borili smo se lavovski i na kraju imali šut za pobjedu. Navijači su nam bili veliki vjetar u leđa, praznik košarke, jedan pravi zdravi projekt i to treba cijeniti.”

Prema trenutačnim informacijama majstorica za plasman u polufinale trebala bi se igrati u srijedu u Dvorani Krešimira Ćosića.