09 lip 2023
DANIJEL JUSUP: “Izgleda da je Čamparina ozljeda ozbiljnija”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Izgleda da je Čamparina ozljeda ozbiljnija”

Izjave aktera nakon prve utakmice četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske Zadar – Dinamo 80:62.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Dobili smo i to je dobro. Vidio sam dosta loših stvari, nisam zadovoljan, naročito drugim poluvremenom. Kao da smo čuvali rezultat, ne trčimo, svi igraju, nema razloga da nemamo intenzitet. To je valjda u glavama, uđeš u krivi ritam, događaju se ozljede. Čampara je bio u formi, očito sad neko vrijeme neće biti sposoban za igru, izgleda kao ozbiljnija ozljeda i da na njega nećemo moći računati.”

Marko Ramljak, kapetan Zadra: “Nije bila neka bajna predstava, nije lagano resetirati se za svaku utakmicu i odigrati najbolje što znamo. Nadam se da ćemo u Zagrebu igrati bolje.”

Vladimir Anzulović (Foto: Zvonko Kucelin)

Hrvoje Garafolić, igrač Dinama: “Jednostavno nismo uspjeli odgovoriti na energiju, skok u napadu i fizikalije Zadra. Plan koji smo imali nismo ispoštovali, došle su naše greške u napadu i vrlo brzo je utakmica otišla u ovom smjeru. Uzvrat će biti drugačiji, pred našom publikom, nadam se da možemo pružiti drugačiju partiju.”

Vladimir Anzulović, trener Dinama: “Zaslužena pobjeda Zadra, pokušali smo nešto što treniramo, ali danas smo bili impresionirani, većina igrača je bila prvi put u ovoj ulozi. Zadar je protivnik koji je svima neugodan, dobro nas “matchiraju”. Vjerujem da sezona nije gotova, radimo u ambicioznom klubu, takvih je sve manje, zaslužujemo i bolji tretman.”