04 lip 2023
Osmo mjesto mlađih juniora VK Zadar 1952 na Regionalnoj ligi u Novom Sadu
Vaterpolo

Osmo mjesto mlađih juniora VK Zadar 1952 na Regionalnoj ligi u Novom Sadu

U Novom Sadu je završeno natjecanje najboljih mlađejuniorskih klubova, igrača do 16 godina, u Regionalnoj ligi odnosno iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Najbolje mlađe juniore ima VK Jadran iz Herceg Novog. U finalu su svladali Šabac 22:15. U utakmici za treće mjesto, hrvatskom ‘obračunu’ Jug Adriatic osiguranja i Primorja EB, slavili su mladi Dubrovčani 17:16.

Peto je mjesto pripalo kotorskom Primorcu koji je bio bolji od Slovenije, 11:10, dok je za 7. mjesto beogradski Košutnjak svladao Zadar 1952 rezultatom 16:6.

– Rezultatom ne možemo biti zadovoljni, očekivali smo više i znamo da dečki mogu kudikamo bolje. U tri utakmice smo dominirali u prvom poluvremenu i zatim smo se ugasili. Bilo je tu i raznih faktora koji su na to utjecali ali neke stvari se ne smiju događati. Iz grešaka trebamo izvući pouku kako bi bili bolji. Velika škola za sve nas. Slijedi završnica u državnom prvenstvu gdje želimo izboriti odlazak na final four – istaknuo je trener mlađih juniora Vz Zadar 1952, Marin Stipić.

Ukupno su Zadrani na turniru odigrali šest utakmica, bili su bolji od Primorca i Juga dok su izgubili od Budve, Šapca, Slovenije i Košutnjaka.