09 lip 2023
GRAD KOŠARKE Upisi novih članova, ćakula s navijačima…
Košarka

GRAD KOŠARKE Upisi novih članova, ćakula s navijačima…

Iz Udruge Grad košarke poslali su propćenje o događanjima koja će organizirati narednih nekoliko dana.

– Pred našim Klubom je izazovan period i sama završnica sezone, te smo uzbuđeni što možemo najaviti da će “Grad košarke“ simbolički u narednih desetak dana biti organizator nekoliko događanja, te bismo željeli pozvati sve da nam se pridruže.

Prva dva događanja održat će se u subotu u Zadru i Starigradu Paklenici, gdje ćemo vršiti upis novih članova u “Grad košarke“, koji ovim činom postaju dio KK Zadar. Učlanjivanje u Zadru u subotu će se održati na Narodnom trgu od 10h do 14h , dok će se učlanjivanje u Starigradu Paklenici održati u “Caffe bar Twister“ od 19h gdje zajedno gledamo i utakmicu protiv Furnira.

Treći događaj održat će se tijekom košarkaške utakmice Play-Offa ABA Lige u ponedjeljak između KK Zadar – KK Crvena Zvezda. Prije utakmice i na poluvremenu utakmice u Krešinoj dvorani vršit ćemo upis novih članova, a također ćemo prodavati limitiranu kolekciju naših majici pod nazivom “Goodyear liga” i “Grad košarke”. Sav prikupljeni novac ići će izravno na račun KK Zadar te općenito za razvoj zadarske košarke. Ovim putem ujedno pozivamo sve navijače KK Zadar da podrže svoju momčad u ponedjeljak od 17 sati.

Posljednji događaj u nizu je popularna “Ćakula s navijačima”. Priliku za konstruktivnu raspravu, kritiku i sugestiju imat će svi članovi “Grada košarke“  iduću subotu (13.05.) od 19 sati u TI tapas, vino & pianino (Ul. Jurja Bijankinija 8c, 23000, Zadar). Izvrsna je to prilika za sve zainteresirane članove da razgovaraju s članovima NO KK Zadar i postave sva pitanja koja ih zanimaju – poručuju iz Grada košarke.