24 srp 2024
JUDO KLUB ZADAR Tri zlata, tri srebra i jedanaest bronci na Memorijalu “Mario Zebić”
Foto: Judo klub Zadar
Borilački

JUDO KLUB ZADAR Tri zlata, tri srebra i jedanaest bronci na Memorijalu “Mario Zebić”

U organizaciji judo kluba Dalmacija cement iz Kaštel Sućurca, održan je 20. po redu memorijalni judo turnir „Mario Zebić” na kojem je nastupio 461 natjecatelj iz 29 klubova.

Judo klub Zadar je na ovome natjecanju nastupio sa 34 natjecatelja koji su ukupno osvojili 3 zlatne, 3 srebrne i 11 brončanih medalja te zauzeli peto mjesto u ukupnom poretku klubova.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 10 godina Ivan Dominik Šarić i Toma Mažer su osvojili zlatna odličja. Ivan Zanki je osvojio srebrno odličje, dok su Antonio Kardum i Maša Grgas osvojili brončana odličja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje dok su Tina Krička, Toma Valković, Ivan Miljanić, Max Marković i Vito Tudorović osvojili brončana odličja.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina Patrik Parić i Eva Grčić su osvojili srebrna odličja dok su Mia Katušić, Anamaia Esperanza Lisica, Maro Mičić i Mako Škifić osvojili brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili i Filip Mažer, Marul Henjak, Armin Bračković, Tomislav Rončević, Šimun Kecman, Niko Marin, Juraj Pavlović, Ognjen Božović, Adrian Burmeta, Mislav Stručić, Šime Smolić, Greta Klarin, Andro Šarić, Lucijan Bedić, Matej Mašina, Borna Bilosnić i Petra Vujasin.