09 lip 2023
LORIS HROMIN NAKON SVOG PRVOG REPREZENTATIVNOG ZLATA: “Jako sam ponosan na sebe i ekipu!”
Ostali sportovi

LORIS HROMIN NAKON SVOG PRVOG REPREZENTATIVNOG ZLATA: “Jako sam ponosan na sebe i ekipu!”

 Mladi zadarski rukometaš Loris Hromin bio je jedan od glavnih aduta izbornika Ivana Dragića na putu do Mediteranskog zlata u Tunisu. Loris je u finalnoj utakmici i pobjedi nad Francuskom sudjelovao s četiri pogotka.

– Došli smo u najjačem sastavu i znali smo od samog početka po što smo došli. Funkcionirali smo odlično kao ekipa i pokazali smo kako imamo najbolju kemiju unutar momčadi od svih ostalih sudionika ovog natjecanja – kaže Hromin.

Na putu do finala Hrvatska je prvo u grupi remizirala protiv Francuza, dok su pobjede upisali protiv Rumunjske, Egipta, Grčke i Španjolske. U polufinalu su, pak, s 28:22 pobijedili domaćina Tunis.

– Grupa je bila izuzetno teška ali mi smo iz utakmice u utakmicu samo rasli i svaki put smo izgledali sve bolje. I ja sam se opuštao kako je turnir išao svom kraju. Odrazilo se to i na realizaciju tako da sam u konačnici zadovoljan svojim igrama. Bio je to odličan turnir i za mene i za cijelu ekipu – podvukao je Hromin koji se kući vraća s prvom reprezentativnom medaljom oko vrata.

Loris i svi ostali, svaka vam čast!