09 lip 2023
DANIJEL JUSUP: “Energetski smo izgledali dobro, sretan sam zbog pobjede”
Foto: Zvonko Kucelin / KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Energetski smo izgledali dobro, sretan sam zbog pobjede”

Izjave aktera nakon utakmice 9. kola Lige za prvaka Cibona – Zadar 75:96.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Odigrali smo jako dobru utakmicu, unatoč tome što nam je bila treća u pet dana. Energetski smo izgledali dobro i kontrolirali gotovo cijelu utakmicu. Cibona je odlična napadačka momčad, koja tricama uvijek može stvoriti probleme protivniku, ali danas smo ih uspjeli pobijediti i jako sam sretan zbog toga.

Luka Božić, igrač Zadra: “Teška utakmica, treća u pet dana za nas pa smo energetski bili malo slabiji, ali odgovorili smo im na pravi način i zasluženo pobijedili.”

Josip Sesar, trener Cibone: “Čestitam Zadru na uvjerljivoj pobjedi. Mi jednostavno nismo pravi, ne pamtim kada smo posljednji put trenirali pet na pet. Ljubičić nam je bio pod temperaturom, sada Vuković, prije toga i Mazalin, a Smajlagić nije igrao posljednje dvije utakmice. Imamo dosta sitnih problema i ozljeda, međutim, to ne umanjuje sjajnu igru Zadru i njihovu zasluženu pobjedu. Moramo iskoristiti sljedećih nekoliko dana da se pripremimo za Split i završnicu prvenstva.”

Krešimir Ljubičić, igrač Cibone: “Jako loša utakmica s naše strane. Loše smo ušli i loše završili. Imali smo neke dobre periode po dvije minute, ali to nije bilo dovoljno. Čestitke Zadru na zasluženoj pobjedi. Mi nismo bili pravi i očito moramo nešto promijeniti za buduće susrete s njima. Pokušat ćemo riješiti zdravstvene probleme koje imamo, pobijediti Split i onda vidjeti gdje će nas to pozicionirati uoči doigravanja.”