09 lip 2023
DANIJEL JUSUP: “Otvorili smo dobro i u nastavku odmorili neke igrače”
Foto: KK Zadar / Šime Zelić
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Otvorili smo dobro i u nastavku odmorili neke igrače”

Izjave aktera nakon utakmice 8. kola Lige za prvaka Cedevita Junior – Zadar 78:94.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Najveći dio prvog poluvremena smo odigrali dobro, pogađali smo šuteve i napravili razliku. U nastavku su oni odigrali malo agresivnije, a mi smo neke igrače malo odmarali i tu je Cedevita bila ravnopravna i stvorila nam malo problema. No, najvažnije je da smo pobijedili.”

Arijan Lakić, igrač Zadra: “Bili smo spremni. Znali smo da imaju nekoliko ozlijeđenih prvotimaca, ali i dosta igrača koji mogu kvalitetno igrati 40 minuta. Od početka smo igrali kako treba, branili 1 na 1, imali smo kasnije i neke padove, ali na kraju zasluženo pobijedili.”

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior: “Za nas je najsvjetlija točka utakmice igra mladih igrača, Bilića, Zankija i Bogdanovića. S problemima koje imamo, bez visokih igrača, još i Mustapića i Batinića, četvorice igrača iz prve momčadi, pokušali smo zonom, ali nismo imali potrebnu energiju. Bili smo preplašeni. Odlučili smo ne raubati Simona. Stalno smo bili blizu, ali vidjelo se da Zadar ima iskustvo i zasluženo je pobijedio.”

Vito Kučić, igrač Cedevite Junior: “Cijeli tjedan smo bili bez puno igrača iz rotacije i krpali smo se s juniorima koji su odigrali fantastično, bez straha. Ja sam iskočio ali to nije ni bitno, nego samo da se skupimo, regeneriramo i idemo u nove pobjede.”