04 lip 2023
STRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 9 PLIVAČA ZADRA JUNAK SE KRIJE PK Zadar – klub čija priča drži vodu
Plivanje

STRAH ZA JUNAKA NIJE, U NOVIH 9 PLIVAČA ZADRA JUNAK SE KRIJE PK Zadar – klub čija priča drži vodu

Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 16 treninga obuke neplivača bogatiji je za 9 malih superjunaka. U travnju završila je prva ovosezonska Obuka neplivača na bazenu Višnjik. Grupu malih neplivača vodili su treneri Željko Olujić i Danijela Kurtin. Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su diplomom, majicom i poklonima kluba.

Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti super plivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 023 312 320 i putem
e-maila na info@pkzadar.hr. U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača, a grupe počinju dva puta mjesečno