24 srp 2024
DANIJEL JUSUP: “Svi su dobili priliku, nitko se nije ozlijedio, zadovoljan sam”
Foto: Milan Balaban / GKK Šibenka
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Svi su dobili priliku, nitko se nije ozlijedio, zadovoljan sam”

Izjave aktera nakon utakmice 7. kola Lige za prvaka GKK Šibenka – KK Zadar 55:78.

Danijel Jusup, trener Zadra: “Na početku smo imali problema s obranom, primili smo lagane poene, što mi se nije svidjelo, ali poslije je to bilo bolje. Malo su nas udvajali, nismo pogodili otvorene šuteve, no kad su igrači s klupe pogodili nekoliko šuteva, odvojili smo se i bilo je lakše igrati. Šibenka može biti nezgodna, htjeli smo izbjeći neizvjesnu završnicu, koju smo prošli put izgubili. Nije se nitko ozlijedio, svi igrači su dobili šansu, zadovoljan sam.”

Leon Šantelj, igrač Zadra: “Znamo da Šibenka kući igra vrlo kvalitetno. Dobro smo se pripremili na low post igru u kojoj su dominantni. Dali smo sve od sebe i mislim da smo odigrali korektnu utakmicu i već gledamo na sljedeću.”

Damir Milačić, trener Šibenke: “Uz svo bodrenje igrača i svu pripremu, Zadar je puno kvalitetniji od nas. Pobjeda koju smo ostvarili u prvom dijelu sezone je veliki upsjeh, a naš plasman u Ligu za prvaka velika stvar. Ne mogu reći da smo pokvarili dojam, jer smo mlada momčad, jako zelena za ovo društvo, pogotovo među momčadima koje pretendiraju na sami vrh. Moram naglasiti da stojim iza svake pogreške ovih igrača, iza svakog rezultata koji je mnogima vjerojatno loš. Meni je on savršen i veliki iskorak. Želim da se maksimalno spremimo Split i da pokušamo biti bolji.”

Antonio Klarin, igrač Šibenke: “Zahvalio bih navijačima koji su stvorili sjajnu atmosferu na Baldekinu. U ovoj utakmici Zadar je pokazao svoju kvalitetu i razinu košarke koju mi težimo dosegnuti. Čeka nas dug put kako bismo mogli konkurirati momčadima na razini Zadra.”