09 lip 2023
BOKSAČKI KLUB ARES Luka Bukvić nastupit će na EP u Erevanu (Armenija)
Borilački

BOKSAČKI KLUB ARES Luka Bukvić nastupit će na EP u Erevanu (Armenija)

Poslije Prvenstva Hrvatske za mlađe seniore u Čakovcu, turnira Greatest Open u Lazarevcu i zajedničkih priprema u Zagrebu, izbornik mlađih seniora Yousef Hasan izabrao je hrvatske reprezentativce za Europsko prvenstvo u Erevanu (Armenija) od 23. travnja do 4. svibnja 2023. godine (rođeni 2005. i 2006. godine).

Veliko priznanje stiglo je i u Zadar u Boksački klub Ares. Njihov predstavnik Luka Bukvić, aktualni prvak Hrvatske u kategoriji do 67 kilograma dio je tima koji će u Armeniji zastupati i braniti boje Hrvatske.

– Presretan sam, ovo je za mene veliko priznanje i nagrada za sve uloženo dosad. Odlično se osjećam, dat ću svoj maksimum. Sve ću učiniti da na najbolji mogući način branim boje svoje države, grada i kluba – istaknuo je Luka.

Niko Marketin i Vedran Bajlo

Ponos i sreću nisu skrivali niti njegovi treneri u klubu Vedran Bajlo i Niko Marketin.

– Jako smo ponosni i sretni. Luka je prije svega izvrstan momak, zatim vrhunski sportaš i jako talentirani boksač koji je već na sebe skrenuo pozornost. Ovo mu je nagrada za njegov pristup i sva odricanja. Ne sumnjamo da će na najbolji mogući način prezentirati ono što zna na EP. Sretno njemu i svim našim dečkima – zaključili su Marketin i Bajlo.