04 lip 2023
Škola košarke Zadar do 14 godina na završnici Regionalne lige u Sarajevu
Košarka

Škola košarke Zadar do 14 godina na završnici Regionalne lige u Sarajevu

U Sarajevu se ovog vikenda igra završnica Regionalne U14 lige na kojoj će u ligi za prvaka nastupiti kombinirana ekipa pretkadeta KK Zadar i Škole košarke Zadar do 14 godina.

Ukupno su na tri odigrana turnira predstavnici Škole košarke Zadar do 14 godina odigrali šest utakmica, ostvarili su pet pobjeda (Cedevita Junior, Janče, Rijeka(2), Dinamo) a izgubili su samo od Cedevite Olimpije.

Uz Školu košarke Zadar za naslov najboljeg u regiji borit će se još Cedevita Olimpija, Leotar Trebinje, Budućnost VOLI i Split.

– Dečki su motivirani i vesele se nastupu na završnici. Dobro smo trenirali i idemo dati svoj maksimum pa ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno. U sastavu je i Vito Kotrulja iz KK Zara kojeg smo odlučili povesti s nama jer tijekom cijele sezone pruža odlične igra u Zari – ističe Ivan Bais iz KK Zadar koji će na ovom natjecanju biti trener ekipe zajedno s Marinom Puljom iz Škole košarke Zadar.

Zadrane na otvaranju turnira ove subote očekuje susret s Budućnosti u 10 sati i 30 minuta dok će se u 14 i 30 sastati s Jančem (Slovenija).

ŠKOLA KOŠARKE ZADAR U 14: Ante Gambiroža, Bruno Baričević, Frane Bačić, Luka Žunić, Luka Jerak, Frane Bajković, Niko Kolić, Luka Hrvatin, Lovre Jurjević, Niko Mitrović, Gabrijel Škibola, Vito Kotrulja. Treneri: Ivan Bais i Marin Pulja.