27 srp 2024
LIKAR KROMBACHER Nevjerojatna završnica, prva četiri s identičnim omjerom
Foto: LIKAR Krombacher
LIKAR Krombacher

LIKAR KROMBACHER Nevjerojatna završnica, prva četiri s identičnim omjerom

Završen je osnovni dio treće sezone zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca – LIKAR Krombacher. Nikad izjednačenije natjecanje dovelo je do toga da je o poretku na vrhu ljestvice odlučivao međusobni omjer. Naime, čak su četiri momčadi završile s identičnim omjerom pobjeda i poraza 7-2.

Na kraju su prvo mjesto zauzeli Vodovod Ballersi, a drugo KK Glass Produkt Relja i tako izborili izravan plasman u polufinale. Na trećem odnosno četvrtom mjestu završili su KK Vrsi i KK Tokić koji će stoga, žele li do trofeja, morati napraviti korak više.

U četvrtfinalu ćemo tako gledati reprizu prošlogodišnjeg finala između Vrsi i Veterana Puntamike, koji su osnovni dio završili na šestom mjestu s omjerom 5-4. Drugi četvrtfinalni par čine Tokić i Voštarnica, koja je s omjerom 6-3 završila na petom mjestu.

U sigurnoj zoni sezonu su završili Brodarica (3-6), Zaglav Dugi otok (2-7) i Jadera (1-8), dok će Vladuli, kao jedina momčad bez pobjede (0-9), za ostanak razigravati sa Sabunjarom.

MVP ligaškog dijela natjecanja je Šime Špralja, član momčadi KK Zaglav Dugi otok, a najbolje u svim ostalim statističkim kategorijama provjerite klikom ovdje.