01 lis 2023
A ČUVAJ GA Marko Popović zabio 13 trica na utakmici LIKAR-a
Foto: Sebastian Govorčin
LIKAR Krombacher

A ČUVAJ GA Marko Popović zabio 13 trica na utakmici LIKAR-a

Ubaciti 13 trica na košarkaškoj utakmici doista je rijedak i impresivan pothvat, o kojem god natjecanju i rangu se radilo. A upravo je to jučer pošlo za rukom Marku Popoviću u susretu 9. kola zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca – LIKAR Krombacher.

Njegova momčad Vrsi očekivano je uvjerljivo pobijedila Jaderu (98:38) i ta utakmica ni po čemu ne bi bila posebna da Pop nije pogodio čak 13 šuteva iza linije 6,75 za ukupno 44 poena. Kako je i sam kasnije kazao, najviše ikada na jednoj utakmici otkada igra košarku.

A nije da kroz karijeru nije imao “ludih” utakmica, poput one u dresu Fuenlabrade kada je Zaragozi u susretu španjolskog prvenstva utrpao 10 trica. A i navijači Košarkaškog kluba Zadar sjetit će se poneke… Svakako, ova jučerašnja bila je rekordna, makar je riječ o amaterskoj košarci.

Inače, treća sezona LIKAR-a bliži se svojoj završnici. Nakon što se odigra još nekoliko zaostalih utakmica bit će poznato tko će izboriti izravan plasman u polufinale, a tko će svoj put do završnice tražiti kroz četvrtfinale.