23 velj 2024
IZ ZADRA SI AKO… si barem jednom probao slastice iz Slastičarnice Allo
Foto: Sebastian Govorčin
Promo članci

IZ ZADRA SI AKO… si barem jednom probao slastice iz Slastičarnice Allo

Znate onu “iz Zadra si ako…” U nastavku te poznate rečenice definitivno možemo staviti “ako si barem jednom probao slastice iz Slastičarnice Allo.”

Jedna od najpoznatijih i najstarijih zadarskih slastičarnica s radom je počela još 1995. godine i od tada do danas pokušava zagolicati maštu i nepce svakog ljubitelja slastica.

Spojem tradicionalnog i modernog izražaja u izradi slastica Slastičarnica Allo nastoji udovoljiti svim vašim željama, a u izradi slastica bazira se na prirodnim materijalima, kako bi svježina i visoka kvaliteta proizvoda bila uvijek zagarantirana.

U dnevnoj ponudi Allo nudi preko 30 vrsta kolača, sedam vrsta torti na fete, 6 vrsta baklava, orahnjače, 10 vrsta suhih kolača.

Možete ih jednostavno kušati u novouređenom Caffe baru u sklopu Slastičarnice na dobro poznatoj adresi Ivana Lucića 8 u Zadru ili naručiti te preuzeti na istoj lokaciji. A u slučaju da niste u mogućnosti sami preuzeti narudžbu, Allo nudi i uslugu dostave na Vašu adresu. 

Sve informacije možete dobiti na broj telefona 023 241 750 ili na e-mail info@slasticarnica-allo.hr

Torte za sve prigode, personalizirane s pokrivkama ili ukrašene figuricama… Bilo da su to rođendani, vjenčanja, zaruke, godišnjice, Sv. sakramenti ili jednostavno želite razveseliti dragu Vam osobu – Allo je tu da ispuni svaku Vašu želju.

I uz sve to Slastičarnica Allo ponosni je partner portala Sport023 već pune tri godine, a mi smo jednako ponosni što se možemo pohvaliti suradnjom s brendom koji definitivno čini dio onoga što nazivamo identitetom i tradicijom našega grada.

Za više informacija posjetite i službenu web stranicu Slastičarnice Allo.