05 velj 2023
VELIKI USPJEH Juniori MNK Gauni iz Biograda izborili Jedinstvenu 1. HMNL!
Futsal

VELIKI USPJEH Juniori MNK Gauni iz Biograda izborili Jedinstvenu 1. HMNL!

Povijesni uspjeh za MNK Gauni iz Biograd. Njihovi juniori izborili su nastup u Jedinstvenoj 1. HMNL. Uspjeli su to nakon velike pobjede protiv MNK Bačvice s uvjerljivih 10:3.

Trideset i šest minuta borbe, dominacije, žara. Još jednom je do izražaja došla naša širina. U dosadašnjih 12 utakmica u igri sam koristio 23 igrača, ono što me posebno veseli je da imamo čak 19 različitih strijelaca – ističe trener Jurica Vidaković.

Nastavio je Vidaković dalje.

– Što reći za ove momke, generacija koja je sve ovo započela još 2017. je ona koja će prva igrati jedinstvenu 1.HMNl. Rekli bi da je priča lijepo zaokružena, no ovi momci ne planiraju na tome stati. Prvo ih očekuje polufinale regije jug protiv pobjednika susreta MNK Olmissum-MNK Heroji te se nadamo i finale regije. A onda ih očekuje jedinstvena liga u kojoj je već poznato 9 članova a 10. će upravo proizaći iz gornjeg susreta. Ne sumnjamo da ćete još mnogo čuti o ovim dečkima: Maro Galešić (GK), Josip Kulaš (GK), Borna Adžić-Jurjević, Lovre Banović, Jerolim Čirjak, Martin Čirjak, Šimun Erlić, Ante Gagula, Daniel Glavić, Leon Golem, Antonio Jurjević, Duje Kazija, Ante Kulaš, Mateo Mitrović, Šime Mrkić, Petar Musić, Ivan Nekić, Marko Novosel, Zvonimir Pilipović, Antonio Pribilović, Luka Tolić, Sandro Tolić, Šime Župan. Zahvaljujem još jednom svim onima ljudima “iz sjene” koji guraju ovaj projekt i omogućavaju nam postizati ove rezultate – za kraj će Vidaković.