05 velj 2023
LIKAR KROMBACHER Kompletna statistika na jednom mjestu
LIKAR Krombacher

LIKAR KROMBACHER Kompletna statistika na jednom mjestu

Četiri kola odigrana su dosad u trećoj sezoni zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca – LIKAR Krombacher. Blagdansku stanku na prvom su mjestu dočekali Veterani KK Puntamike, jedina momčad sa stopostotnim učinkom (4-0). Slijede sa po 3-1 KK Tokić, Vrsi, Glass produkt Relja i Vodovod Ballersi, zatim Voštarnica sa 2-2 pa Zaglav Dugi otok i Brodarica s 1-3, dok su na začelju Jadera i Vladuli, jedine dvije momčadi bez pobjede (0-4).

Kako vodstvo Lige iz sezone u sezonu marljivo radi na inovacijama, najnovija je kompletna statistika s rezultatima, tablicom te momčadskim i pojedinačnim učinkom igrača, koju od sada možete pronaći na sljedećem linku:

LIKAR KROMBACHER STATISTIKA

Tako možemo vidjeti da vodeći Puntamičani predvode Ligu u većini statističkih kategorija, od postignutih poena, ubačenih trica i asistencija do ukupne valorizacije, dok je momčad s najviše skokova Relja. Kategoriju blokada, pak, predvodi KK Tokić sa dvostruko većim brojem od prvih pratitelja.

Najviše poena zabio je Jure Dražović iz redova Veterana Puntamike (80), a u stopu ga prati Jure Ružić iz Vrsi (79). Dražović je sakupio i najviše skokova, dok je najviše asistencija udijelio Luka Bolić (KK Tokić). Juraj Segarić (Puntamika) ukrao je najviše lopti, a Dinko Kamber (KK Tokić) najviše puta blokirao protivničke šuteve.

Podsjećamo, do 16. siječnja otvorene su i prijave za LIKAR Play-in, kvalifikacijski turnir za nastup u sljedećoj sezoni LIKAR Krombachera, koji će se održati u veljači ove godine.