03 pro 2023
OTVORENE PRIJAVE ZA LIKAR PLAY-IN Tko želi to može učiniti do 16. siječnja
LIKAR Krombacher

OTVORENE PRIJAVE ZA LIKAR PLAY-IN Tko želi to može učiniti do 16. siječnja

Kao što smo i najavili prije početka sezone, pozivamo sve nove momčadi koji imaju želju igrati LIKAR Krombacher da se prijave i kroz utakmice razigravanja pokušaju izboriti natjecanje LIKAR u sljedećoj natjecateljskoj sezoni.

Ovisno o broju novo prijavljenih momčadi za tzv. “LIKAR Play-in” ovisi i sustav razigravanja kao i broj momčadi koje ostaju/ispadaju iz LIKAR natjecanja.

Ako se za “LIKAR Plax-in” prijave:a) do 3 nove momčadi – posljednje plasirana momčad LIKAR-a će igrati utakmicu razigravanja za ostanak u LIKAR-u s pobjednikom LIKAR Play-in natjecanja.b) od 4 do 7 – posljednje plasirana momčad LIKAR-a gubi pravo nastupa, a u LIKAR ulazi pobjednik LIKAR Play-in natjecanja. c) od 8 do 12 – posljednje plasirana momčad LIKAR-a gubi pravo nastupa, a pretposljednja momčad razigrava za ostanak u LIKAR-u s drugom najboljom momčadi Play-in natjecanja, dok pobjednik Play-in natjecanja ulazi u LIKAR izravno.d) VIŠE OD 12- dvije posljednje momčadi LIKAR-a izravno ispadaju iz natjecanja, a na njihovo mjesto ulaze dvije najbolje momčadi LIKAR Play-in natjecanja.

UTAKMICE RAZIGRAVANJA (LIKAR PLAY-IN) KRENUT ĆE U VELJAČI 2023., A PRIJAVE SE ZAPRIMAJU DO 16.01.2023. NOVE MOMČADI SE MOGU PRIJAVITI VEĆ OD DANAS, A POTREBNO JE POSLATI NA MAIL likarzadar@gmail.com1) NAZIV MOMČADI2) PRELIMINARNI POPIS IGRAČA (MIN 12-MAX 20) 3) KONTAKT IME VODITELJA MOMČADI

Uvjeti za prijavu igrača:1) punoljetni2) ne smiju biti registrirani za niti jedan klub koji se natječe u natjecanju pod ingerencijom saveza (košarka 5na5), niti u juniorskoj konkurenciji3) Igrači koji su bili min 3 sezone registrirani za klub u najvišem rangu natjecanja (bilo kojeg saveza) moraju nakon završetka karijere pauzirati jednu sezonu4) ne smiju biti prijavljeni za neku drugu momčadi ovosezonskog LIKAR natjecanja * više informacija o sustavu natjecanja i plaćanju kotizacija će voditelji momčadi dobiti naknadno