05 velj 2023
KUP RUŽICE MEGLAJ RIMAC Plusice na Višnjiku dočekuju premijerligaša Šibenik
Košarka

KUP RUŽICE MEGLAJ RIMAC Plusice na Višnjiku dočekuju premijerligaša Šibenik

Igračice ŽKK Zadar Plusa u osmini finala Kupa Ružice Meglaj Rimac danas na Višnjiku dočekuju premijerligaša Šibenik. Ovaj dvoboj Zadrankama stiže kao svojevrsna nagrada nakon odlične polusezone koju su zaključili bez poraza.

Naime, u zadnjoj su utakmici u tekućoj godini, ujedno i posljednjem 7. kolu prvog dijela sezone, u gostima svladale suparnice iz ŽKK Salone uvjerljivo 70:37 te će nastavak sezone dočekati kao najbolja ekipa Prve lige u skupini B.

Igračice Šime Kraljevića tako današnjeg protivnika dočekuju u dobrom raspoloženju sa šest prvenstvenih pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica. S druge strane, Šibenik na Višnjik stiže s omjerom od po pet pobjeda i poraza u Premijer ligi gdje se smjestio točno u sredini ljestvice na šestom mjestu.

Nema sumnje kako su gošće u ovom dvoboju favoritkinje za prolaz dalje, no dobra igra koju igračice Zadar Plusa prikazuju u posljednje vrijeme, kao i činjenica da u ovom susretu uistinu nemaju što izgubiti, moglo bi se pokazati faktorom iznenađenja.

Utakmica u dvorani 3 ŠC Višnjik počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan.