01 pro 2022
ZBOG PROKIŠNJAVANJA Do daljnjega zatvorena Dvorana Mocire!
Foto: Zadarski sport
Ostali sportovi

ZBOG PROKIŠNJAVANJA Do daljnjega zatvorena Dvorana Mocire!

Prije nekoliko dana Zadar.tv je objavio video snimku prokišnjavanja dvorane Mocire, zbog kojega su odgođene malonogometne utakmice.

Danas je, pak, Rukometni klub Zadar 1954 na svojoj facebook stranici objavio da je dvorana Mocire zatvorena do daljnjega!

“Obavijest za sve generacije. Zbog prokišnjavanja dvorane Mocire ista je zatvorena do daljnjega, odnosno dok se ne provede sanacija krovišta, a zbog sigurnosti korisnika. Za nas to znači da se u Mocirama do daljnjega neće održavati treninzi ni utakmice. U dogovoru sa Gradom Zadrom pokušat ćemo pronaći zamjenske termine za treninge u nekoj od školskih dvorana o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti”, izvijestila je uprava kluba iz Mocira.

Javna ustanova Zadarski sport, koja upravlja Dvoranom Mocire, također je objavila obavijest korisnicima.

“Uslijed vremenskih neprilika došlo je do propuštanja vode na krovnoj konstrukciji dvorane te je radi sigurnosti korisnika i djelatnika potrebno hitno pristupiti sanaciji iste. Sredstva za sanaciju krovne konstrukcije su osigurana u suradnji s Gradom Zadrom te će sanacija biti izvršena u što kraćem roku. Molimo korisnike za razumijevanje”, stoji u objavi.