01 pro 2022
DANIJEL JUSUP: “Zagrlio sam svoje igrače, teško im je kao i meni”
Foto: Šime Zelić / KK Zadar
KK Zadar

DANIJEL JUSUP: “Zagrlio sam svoje igrače, teško im je kao i meni”

“Šokantna završnica. Vjerujem da smo zaslužili dobiti ovu utakmicu, ali nismo bili koncentrirani do kraja i Budućnost je to kaznila. S pobjedničkim košem su ustvari i poveli po prvi put. Šok za sve nas i igrače i stručni stožer”, rekao je nakon nevjerojatnog poraza od Budućnosti Danijel Jusup, trener košarkaša Zadra.

“Spremali smo se za ovaj susret i bez obzira na smanjenu rotaciju došli smo do toga da utakmicu imamo u svojim rukama. Nekad treba stati i ne žuriti. No, to su nesmotrenosti koje se događaju. Zagrlio sam igrače u svlačionici i njima je žao i teško kao i meni”, dodao je Jusup.

S druge strane Vladimir Jovanović, trener Budućnosti, dobio je utakmicu tako da su se njegovi igrači i on vjerojatno cijelim putem do Podgorice pitali kako su to uspjeli

“Bez obzira što je utakmica bila na visoki broj poena, nisam zadovoljan našom igrom. Zadar je većim djelom utakmice bio bolji protivnik i ne bi bilo nezasluženo da je na kraju dobio. Jedino s čim mogu biti zadovoljan je što smo ostali zajedno, odigrali utakmicu do kraja i vjerovali u taj kraj. Na kraju je ta snaga prevalila na našu stranu. Zadru sve najbolje, a nama ostaje da se spremimo za narednu utakmicu. U Zadru nije lako igrati. Publika je bila korektna i vidi se da poznaje košarku. U pravom trenutku pomažu svom timu na parketu. Ne želim pričati o suđenju”, rekao je Jovanović nakon utakmice.