29 ruj 2022
SPORTSKI RIBOLOV Dvostruki trijumf zadarskog Zubaca na državnom prvenstvu
Igor Marić & Virski list
Vodeni

SPORTSKI RIBOLOV Dvostruki trijumf zadarskog Zubaca na državnom prvenstvu

Novi veliki uspjeh predstavnika zadarskog ŠRD Zubatac koji su postali najbolji u Hrvatskoj na Državnom momčadskom seniorskom prvenstvu u sportskom ribolovu štapom s obale koje je održano na otoku Viru.

Dubravko Pejdo, David Bajlo i Marko Sikirić odradili su posao na najvišoj mogućoj razini i svojoj značajnoj kolekciji zlata pridodali su i klupski naslov. Dubravko je i MVP seniorskog Državnog prvenstva, ulovio je 44 ribe na natjecanju ukupne težine 1.695 grama, uglavnom špara, pirke i kneza.

Foto: Igor Marić & Virski list

S ukupnih 15 plasmanskih bodova ova je zadarska trojka bila uvjerljivi prvak, pa je čak ni druga vrhunska momčad Zubaca u sastavu Tomislav Štrkalj, Nino Jukić i Igor Lakić, nije uspjela ugroziti.

Medalje i trofeje najboljima na natjecanju dijelili su predsjednik Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru Đuro Marinović i opunomoćenik HSSRM-a Robert Stermečki, koji je sa sucem Borisom Bulićem dobio zahvalnicu Saveza. Zahvalnicu je dobila i predsjednica ŠRD Vir Elizabeta Fumić za još jedno sjajno domaćinstvu najboljim mladim i seniorskim ribolovkama i ribolovcima.