22 ruj 2023
VATERPOLSKA POSLASTICA Finale Superkupa između Juga i Jadrana igrat će se na Višnjiku?
Vaterpolo

VATERPOLSKA POSLASTICA Finale Superkupa između Juga i Jadrana igrat će se na Višnjiku?

Kako stvari stoje, zadarski zatvoreni bazen na Višnjiku te VK Zadar 1952 bit će domaćini još jednog velikog vaterpolo događaja u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom.

U planu je odigravanje utakmice Superkupa Hrvatske u kojem bi snage 19. studenog na Višnjiku odmjerili prvaci Hrvatske, vaterpolisti dubrovačkog Juga i pobjednici Kupa, igrači splitskog Jadrana.

– Zadar je nama sjajan domaćin, razgovarali smo o tome na Upravnom odboru i vrlo blizu smo toj odluci, puno toga ovisi i o Zadru da se ta utakmica, kao uvod u sezonu, borba za prvi dvoboj odigra upravo u Zadru na Višnjiku. Stvarno ističem, s Gradom Zadrom i ŠC Višnjik imamo izvrsnu suradnju i vjerujem da će do tog susreta doći i da će svi ljubitelji vaterpola imati priliku na djelu vidjeti velik broj osvajača europskog zlata – ističe Izvršni direktor HVS-a Perica Bukić.

– Mi smo spremni i želimo tu utakmicu organizirati u suradnji s Višnjikom i Gradom Zadrom. I dosad smo bili domaćini velikih utakmica i ovaj dvoboj bi odradili na najvišem mogućem nivou, na zadovoljstvo svih – dodao je Goran Jovančević iz VK Zadar 1952.