29 ruj 2022
KK PAKOŠTANE Pakoštanci ugostili djecu iz KK Belišće
Košarka

KK PAKOŠTANE Pakoštanci ugostili djecu iz KK Belišće

Košarkaški klub Pakoštane ugostio je svoje drage prijatelje iz Košarkaškog kluba Belišće.

Radilo se o selekcijama Škole košarke 2010. godište i mlađi te 2008./2009. godište.

U tri dana druženja obje selekcije odigrale su po dvije utakmice s KK Pakoštane te jednu utakmicu s KK ABC iz Zadra ( 2008./2009. ) koji su svojim dolaskom ovo  druženje učinili još kvalitetnijim i zanimljivijim.

-Ovim putem još jednom hvala momcima iz KK ABC na čelu s njihovom trenericom Barbarom Vrhar. Htio bih istaknuti kako je svrha ovoga druženja bila da se djeca upoznaju, druže i uživaju u kupanju. Sam rezultat odigranih utakmica bio je u drugom planu iako su dečki ostavili srce na terenu istaknuo je Dinko Mandić, trener u KK Pakoštane.

Za svo vrijeme boravka u Pakoštanima, djeca su bila smještena kod roditelja naše djece i s toga njima ide jedno posebno hvala jer su sve te dane brinuli da našim malim prijateljima iz KK Belišće ništa ne nedostaje.  

Zahvalio se Mandić Općini Pakoštane, Turističkoj zajednici Općine Pakoštane bez čije pomoći ne bi uspjeli održati jedno ovako okupljanje mladih košarkaša.

– Hvala i svim trenerima iz KK Belišće na iznimnom trudu koji su uložili dolaskom u Pakoštane kao i samim angažmanom unutar ova tri dana te se nadamo skorom susretu ali ovoga puta u Belišću na tradicionalnom Novogodišnjem turniru – dodao je još Mandić te najavio što njih sada u klubu očekuje.

– Nama sad u KK Pakoštane preostaje animirati djecu da nam se priključe kako bi u mjesecu listopadu mogli krenuti s ozbiljnim radom, ozbiljnim treninzima sa svim selekcijama i što spremniji dočekali početak košarkaške lige kao i sudjelovanje na raznim turnirima.