01 lis 2023
KK IVAN PAVAO II ZADAR Priključite se prvom košarkaškom klubu za djecu na Novom Bokanjcu
Košarka

KK IVAN PAVAO II ZADAR Priključite se prvom košarkaškom klubu za djecu na Novom Bokanjcu

U Košarkaškom klubu Ivan Pavao II Zadar krenuli su s upisima u novu sezonu. Nova sezona počela je ovaj tjedan. Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminu od 17:00 do 18:00 sati.

Ponosni smo jer možemo istaknuti da smo prvi košarkaški klub za djecu na Novom Bokanjcu. Želja nam je doprinijeti razvoju košarke u kvartu Novi Bokanjac i omogućiti djeci da treniraju košarku u novoj dvorani nedavno otvorene Katoličke OŠ Ive Mašine uz stručno vodstvo – ističe trener u klubu, Frane Šare.

U KK-u Ivan Pavao II Zadar temelje svoj rad na profesionalnom i inovativnom pristupu, a u djelovanju osobito njeguju transparentnu i dvosmjernu komunikaciju sa svojim članovima i roditeljima u cilju obostranoga probitka.

Klub je osnovan s ciljem samoaktualizacije mladih sportaša, njihovog sportskog razvoja i ostvarivanja najboljih postignuća na temelju njihovih antropoloških obilježja. Misija kluba jest da neprestano doprinosi ravnoteži tjelesne i duhovne komponente mladih sportaša. Ovdje se podrazumijeva ostvarivanje pozitivnog utjecaja stjecanjem moralnih obrazovnih i sportskih vrijednosti koje dijete sportaš dobije baveći se košarkom; prije svega radnu etiku, disciplinu i zdrave životne navike.

Kontakt broj je u nastavku: 099 684 3938., a sve su informacije dostupne i na društvenim mrežama Kluba.