07 srp 2024
SRUŠEVAC 2022 Basketaši iz ekipe Run and gun slavili u Sukošanu
Košarka

SRUŠEVAC 2022 Basketaši iz ekipe Run and gun slavili u Sukošanu

Nakon dva dana održavanja u Sukošanu je okončan turnir u basketu koji se do prije tri godine igrao na kultnom Ruševcu. Od ove godine mjesto radnje je igralište koje je nazvano Sruševac te se turnir tako i zove „Sruševac 2022“.

2. mjesto Alfa atest

Organizirala ga je i ovog puta grupa lokalnih zaljubljenika u košarku te je turnir bio i humanitarnog karaktera. Na njemu je nastupilo ukupno 16 ekipa podijeljenih u 4 skupine. Prvog dana su odigrane utakmice u grupama a jučer one za poredak.

3. mjesto Dezil master yachting

Prvo mjesto osvojila je ekipa Run and gun (Vedran Bosnić, Luka Žilić, Šime Blaslov, Dinko Kamber, Mario Milanović) koja je u finalu nadigrala Alfu atest (Admir Škaljo, Josip Ante Kozulić, Adam Maltašić, Karlo Gardijan, Filip Petani) rezultatom 42:18.

Najbolji igrač Luka Bičić

U susretu za treće mjesto Dezil master yachting (Borna Vezilj, Mihovil Vezilj, Toni Vanjak, Toni Dević Obradović, Antonio Jurjević) je bio bolji od ekipe Sruševac (Luka Bičić, Frane Ročak, Antonio Peljušić, Ivan Modrić, Luka Grdović) rezultatom 32:28.

Najljepši igrač Tonči Bičić

Najboljim igračem je proglašen Luka Bičić, najljepši igrač je Tonči Bičić, najsimpatičnija je bila ekipa Fiesta iz Bibinja.