16 kol 2022
VAROŠKI TURNIR – ŠKABRNJA 2022. Dominacija Jurića na prepunim Vlačinama
Futsal

VAROŠKI TURNIR – ŠKABRNJA 2022. Dominacija Jurića na prepunim Vlačinama

Nakon devet dana natjecanja na malonogometnom igralištu Vlačine završen je tradicionalni Varoški turnir u Škabrnji. Zaželjeli su se Škabrnjani, Prkošani i njihovi prijatelji “malog baluna”, jer turnir je prošle godine mirovao, no sada se vratio u organizaciji Malonogometnog kluba Škabrnja i svaku večer napunio tribine Vlačina.

Na finalnu utakmicu natiskalo se na tribinama i oko njih gotovo 1000 gledatelja, a u areni su se za prestižni trofej borili Jurići i Centar. U zanimljivoj i živoj utakmici slavili su Jurići, koji su praktički dominirali cijelim turnirom, pobijedivši sve protivnike koji su im se našli na putu. Za konačnih 3:0 zabili su Petar, Toni i Kristijan, dakako, svi Jurić.

Drugoplasirana momčad Centar

– Čestitam mojim momcima na fantastičnoj prezentaciji tijekom cijelog turnira. Kada imate takve igrače, užitak je biti trener. Zasluženo smo osvojili titulu i s pravom možemo reći da Jurići igraju najbolji nogomet u Škabrnji – poručio je Marijan Jurić, popularni Moka.

Načelnik Ivan Škara i najbolji igrač turnira Petar Jurić

Jurići nisu osvojili samo ono najvrijednije, pobjednički trofej, već i sve individualne nagrade. Tako je nagradu za najboljeg igrača osvojio Petar Jurić – Pere, titulu najboljeg strijelca Kristijan Jurić, dok je najbolji vratar bio gotovo nesavladivi Tomislav Jurić – Cajo.

Kristijan Jurić prima nagradu za najboljeg strijelca

Nagrade im je uručio Ivan Škara, načelnik Općine Škabrnja, koji se i sam upisao u strijelce na turniru, a njegova je momčad na kraju osvojila treće mjesto.

Treće mjesto osvojile su Škare

Nakon dodjele trofeja i nagrada uslijedilo je veliko slavlje na Vlačinama, koje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a za sjajnu atmosferu u svom stilu pobrinuo se Zoran Jelenković.

Turnir je ove godine okupio 10 seniorskih momčadi i to: Prkos, Nadin, Ražovi, Kutrovo, Škare, Centar, Bilaveri, Mažonje, Jurići, Ambar te 4 dječje: Mokini Pulenovi, Brnini Sokolovi, Eliminatori i Majstori s mora. Titulu kod djece osvojili su Majstori s mora.

Finale

JURIĆI – CENTAR 3:0

Strijelci: Petar Jurić, Antonio Jurić, Kristijan Jurić.

JURIĆI: Tomislav Jurić, Kristijan Jurić, Petar Jurić, Antonio Jurić, Petar Jurić II, Božidar Jurić, Jure Jurić, David Jurić, Toni Jurić, Denis Jurić, Zvonimir Jurić. Trener: Marijan Jurić – Moka.

CENTAR: Antonio Žilić, Josip Vuković, Ivan Vuković, Frane Brkić, Šime Brkić, Paško Pavičić, Ivan Pavičić, Hrvoje Pavičić, Antonio Bilaver. Trener: Ivo Žilić.