16 kol 2022
Udruga Grad košarke na demokratskim izborima bira dva predstavnika u NO-u KK Zadra 
Košarka

Udruga Grad košarke na demokratskim izborima bira dva predstavnika u NO-u KK Zadra 

Jedan od glavnih ciljeva zbog kojeg je stvorena Udruga Grad košarke je kako bi približili Košarkaški klub Zadar navijačima te svojim radom pomogli u stvaranju boljeg i zdravijeg najdražeg kluba.

Udruga je prenošenjem prava na 2 člana u nadzornom odboru KK Zadar od strane UN Tornado dobila priliku da navijače uključi u nadziranje i rad kluba pa i na taj način smanji golemi jaz između dvije strane koji se stvorio kroz godine.

– Sada smo napokon na korak do tog cilja pa vam tako danas najavljujemo prve demokratske izbore navijača za 2 predstavnika u nadzornom odboru KK Zadar. U  zadnjoj etapi ove priče, koja je počela s osnutkom naše udruge, otvaramo poziv za prijave kandidata za nadzorni odbor KK Zadar.

Ovom prilikom pozivamo svakog tko misli da može pomoći našem klubu kroz rad, znanje, ideje… da se prijavi i postane predstavnik navijača – objavili su iz Udruge.

Prijaviti se može svatko tko zadovoljava uvjete navedene u natječaju, a prijave su otvorene do 5.8.

Nakon toga se prijave pregledavaju, zatim se kandidati predstavljaju javnosti i na kraju dolaze izbori koji će se održati zaključno sa 22.8., a glasati mogu svi članovi Grada Košarke uključujući i sve nove članove koji se učlane do izbora.

Detaljni plan izbora će izaći nakon završetka prijava.

Više informacija i dokumentaciju potrebnu za prijavu kandidata možeze pronaći na:

Izbori za Nadzorni odbor KK Zadar