26 lip 2022
FAVBET ZAVRŠNICA GRADSKIH LIGA MNK Stanovi u polufinalu!
Futsal

FAVBET ZAVRŠNICA GRADSKIH LIGA MNK Stanovi u polufinalu!

Na FavBet završnici gradskih liga igrači Malonogometnog kluba Stanovi došli su do polufinala! “Tumina bojna” jučer je u prvom nastupu s uvjerljivih 8:4 svladala Donji grad Osijek, da bi danas u četvrtfinalu nadigrala MNK Blato na Cetini sa 4:3.

Jučerašnji susret za Stanarce je bio poprilično neuobičajen, na visok broj golova, no u tome su se vrlo dobro snašli. Po dva gola zabili su Mateo Erlić i Filip Sentić, a po jedan Toni Bugarija, Igor Banović, Ante Mandić i kapetan Ivan Šarlija.

Jutrošnja utakmica bila je ipak dosta neizvjesnija. Stanovi su poveli već u 3. minuti golom Bugarije, da bi u 15. na 2:0 povisio Banović. Toni Legčević je početkom nastavka smanjio zaostatak omiške momčadi, ali je onda Sentić sa dva brza zgoditka u 23. i 29. odveo Zadrane na velikih 4:1.

Ipak, protivnik se još jednom vratio u život i to dvama pogocima Luke Tokića unutar svega 60 sekundi. Tako je tri minute prije kraja na semaforu stajalo 4:3, no u završnici su se borbeni Stanarci ipak uspjeli obraniti i doći do zaslužene pobjede.

U polufinalu, koje je na rasporedu večeras od 18 sati, Stanovi će igrati protiv boljeg iz susreta Palačinkarnica Stari plac – Osječki taxi.

Drugi zadarski predstavnik na završnici, prvak Futsal Zadar lige Murvica, zaustavljena je u prvom kolu od Paulaner grill bara nakon izvođena penala 3:4.